Jídelní lístek je založen na čerstvých lokálních surovinách a receptech typických pro jihočeský region, avšak
s výraznými prvky mezinárodní kuchyně.
Při rezervaci můžete být požádáni o garanci kreditní kartou.
Menu
Předkrmy:
Losos, kopr, majonéza
290, -
Tatarák, lanýžový olej
290, -
Uzený jazyk, celer, jablko, ořechy
255,-
Rajčata, feta sýr, bazalka, chléb
275,-
Polévka:
Kulajda
185, -
Hlavní chody:
Losos, zelenina, polenta
590,-
Kuřecí supreme, paprika, tarhoňa
435, -
Vepřový bok, brambory, kroupy, majoránka
415, -
Srnčí, karotka, nádivka
485, -
Hovězí Top Blade, celer, hrášek, kroketa
650,-
Šalvějové risotto, kozí sýr
390, -
Dezert:
Čokoláda, Maracuja
195, -
Cheesecake,
170, -
Všem našim hostům účtujeme 8% servisní poplatek, který je zahrnut v konečném účtu.